آدرس
-
آدرس: همدان
بلوار ولایت، ابتدای پل رسالت، ساختمان شال، بلوک B، طبقه 4 - ایمیل: info@ngomehr.ir
- تارنما: www.ngomehr.ir
- تلفن: 38218977-081
به گزارش خانه مهرگان به نقل ازخبرگزاری ایسنا دفتر همدان: در سال ۲۰۲۳ سازمان هواشناسی جهانی هواشناسی شعار سالانه خود را تحت عنوان «آینده هوا، اقلیم و آب در گذر نسل ها» نامگذاری کرده که مقدار تغییر اقلیم در آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. آب و هوا یکی از ارکان بنیادین زندگی بشر محسوب می شود و با پیشرفت و توسعه در جهان حفاظت از آن روز به روز اهمیت بیشتری می یابد. تغییر آب و هوا یکی از پیچیده ترین مشکلاتی است که بشر در حال و آینده با آن مواجه است. انسان با بی توجهی به قوانین حاکم بر طبیعت و عدم شناخت مسائل زیست محیطی مرتبط با آن عامل اصلی این تغییرات محسوب می شود. تغییرات ثبت شده در ایستگاه های هواشناسی و کشتی ها نشان می دهد که از اوایل قرن بیستم هوای سطح زمین و دریا به طور متوسط ۰.۴۵ درجه سانتیگراد گرم تر شده است.
عقب نشینی و ذوب شدن یخ های قطبی از پایان قرن ۱۹ شواهد تاریخی مبنی بر گرم شدن هوای کره زمین است. تحقیقات و بررسی ها نیز در ایران نشان می دهد که از بارش های منجمد کاسته شده و به جای آن بارندگی های رگباری که اغلب با سیل همراه است، در غیرفصل و با شدت بیشتری ریزش می کند. در سال های اخیر همه شاهد وقوع اینگونه پدیدههای ناگوار در جهان و کشور بوده ایم که حاصل آن خسارات مالی و جانی فراوان بوده است. وقوع تغییرات اقلیمی و آثار ناخوشایند آن به نوبه خود اثرات اقتصادی، اجتماعی فراوانی را به همراه دارد که سیاستگذاران و مدیران برنامه ریز کشور باید از هم اکنون راه چاره برای مقابله با تغییرات زیان بار این تغییرات بیندیشند.
به گزارش ایسنا، تغییر اقلیم و تأثیری که بر زندگی مردم میگذارد در بسیاری از مقالات و نشستهای تخصصی بررسی و مطرح شده است اما کمتر به موضوع «تغییر اقلیم و تأثیر آن بر سلامت» پرداخته شده است. سلامت نیز از وجوه زندگی انسان است که با تغییرات اقلیمی و تبعات آن در ارتباط است بنابراین خبرگزاری دانشجویان ایران در همدان این موضوع را در قالب یک میزگرد با متخصصان امر بررسی کرده تا ضمن بیان اینکه اساساً تغییر اقلیم چیست و ما در چه وضعیتی قرار داریم، تأثیر آن بر سلامت جامعه را نیز توضیح دهد.
نظرات
نظرات خود را با ما در میان بگذارید
موارد ستاره دار را حتما پر کنید.